Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι ετεροδημότες και απόδημοι,

Επ΄ ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ευρύχου, σας εύχονται Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος 2021 και κάθε οικογενειακή και προσωπική υγεία, χαρά και ευτυχία.                                         

Η φετινή περίοδος των Χριστουγέννων είναι διαφορετική. Καλούμαστε να γιορτάσουμε τη γέννηση του θεανθρώπου κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Οι εκκλησίες μας δεν θα είναι πλημμυρισμένες από πιστούς. Στα σπίτια μας δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν μαζί όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως, πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τα οποιαδήποτε επιβαλλόμενα μέτρα, που σκοπό έχουν τη δική μας προστασία καθώς και των οικείων μας.

Πολλοί συνάνθρωποί μας και δη τα μικρά παιδιά, αυτές τις μέρες χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξή μας καθοιονδήποτε τρόπο. Είμαι πεπεισμένος ότι πολλοί από εσάς θα ευαισθητοποιηθείτε και θα ανταποκριθείτε δίνοντας από το υστέρημά σας στον παθόντα και πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Παράλληλα, ας παραμερίσουμε όλοι τις προσωπικές μας διαφορές και ας δώσουμε τα χέρια σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που περνούμε για να αφανίσουμε με υπευθυνότητα τον πόνο που προκαλεί η πανδημία.   

Με την ανατολή της  νέας  χρονιάς, να ανατείλουν παράλληλα και οι προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη κοινωνία.  Ας είναι οι φετινές γιορτές μέρες αγάπης και γαλήνης για όλους μας. Η νέα χρονιά ας είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη, που θα φέρει στην πολύπαθη πατρίδα μας το πολυπόθητο μήνυμα της ελευθερίας.

Καλές Γιορτές