Αγαπητοί συγχωριανοί,
Αγαπητοί απόδημοι,
Φίλοι και φίλες της Ευρύχου,
Με αίσθημα βαθιάς κατάνυξης πορευόμαστε στη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Άγιο Πάσχα. Ολόκληρη η Κύπρος γιορτάζει το θρίαμβο της ζωής ενάντια στο θάνατο.
Τούτες τις άγιες ημέρες, όλοι πρέπει να αισθανθούμε την κορύφωση του Θείου δράματος που έρχεται με τρόπο ανεπανάληπτο να μας λυτρώσει, να μας ανανεώσει και να μας θυμίσει την πνευματική μας σχέση με τον Θεό και το συνάνθρωπό μας, που τόσο πολύ μας έχει ανάγκη.
Μέσα σε αυτό το γενικό πνεύμα της αλληλεγγύης, της πνευματικής σχέσης με συνάνθρωπό μας, εύχομαι ολόψυχα η Ανάσταση του Κυρίου να χαρίσει γαλήνη στην ψυχή μας, ευημερία και ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο. Να δώσει τη δύναμη και τη φώτιση στο λαό μας να ξεπεράσει τα οποιαδήποτε προβλήματα, προσμένοντας ταυτόχρονα την ώρα που θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες φέρνοντας το μήνυμα της Ανάστασης στην πολύπαθη πατρίδα μας.
Παράλληλα καλούμε όλους τους συγχωριανούς, τους απόδημους καθώς και τους φίλους της κοινότητας, όπως συμμετάσχουν στις Πασχαλινές εκδηλώσεις της Ευρύχου, ως το πρόγραμμα που ετοίμασε το Κέντρο Νεότητας Ευρύχου και θα διανεμηθεί στην κοινότητα.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Ξενοφών Ξενοφώντος
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Ευρύχου