Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι απόδημοι,
 
Μέσα στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, το Κοινοτικό Συμβούλιο Ευρύχου, σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας, διοργανώνουν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:00, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στην πλατεία της κοινότητας.
 
Μαζί με την κοπή της βασιλόπιτας, θα προσφερθούν εδέσματα, κρασί, ζιβανία, ζεστά ροφήματα και δώρα από τον Άγιο Βασίλη στους μικρούς μας φίλους, σε συνεργασία με τον Φορέα Πολιτιστικής Ανάπτυξης, το 159ο Σύστημα Προσκόπων Ευρύχου και τον ΄΄Πανσόλιο΄΄ Κυνηγετικό Σύλλογο, ενώ Χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα μας κρατούν συντροφιά.
 
Θα ακολουθήσει εορταστική τόμπολα από το Σωματείο Κέντρο Νεότητας και το Αθλητικό Σωματείο ΄΄ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ΄΄ Ευρύχου, η ώρα 19:00 στο οίκημα του Αθλητικού Σωματείου ΄΄ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ΄΄, με έπαθλο μεγάλα χρηματικά ποσά.
 
Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα, γεμάτο εκπλήξεις.
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Επ΄ ευκαιρία, ο Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Ευρύχου, σας εύχονται Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το νέο έτος 2017, και κάθε οικογενειακή και προσωπική υγεία, χαρά και ευτυχία.