Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Κέντρο Νεότητας Ευρύχου, σας προσκαλούν στις Πασχαλινές εκδηλώσεις της κοινότητας, την Κυριακή του Πάσχα 12/04/2015 και Δευτέρα της Λαμπρής 13/04/2015, η ώρα 18:00, στο προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου, σε μια προσπάθεια αναβίωσης των ηθών και εθίμων του τόπου μας και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ κατοίκων και αποδήμων.

Tην Κυριακή του Πάσχα θα παρουσιαστεί, μεταξύ των άλλων παραδοσιακών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, μουσικοχορευτική παράσταση από τα συγκροτήματα ΄΄Καροτσέρης Αράδιππος΄΄ και ΄΄Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου Θεσσαλονίκης΄΄, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πωλούνται σουβλάκια, θα λειτουργεί καντίνα/αναψυκτήριο από τα μέλη του Κέντρου Νεότητας και θα τεθούν προς πώληση χίλιοι (1000) λαχνοί αξίας δυο (2) έκαστος, προς οικονομική στήριξη της όλης εκδήλωσης.

Επίσης, τη Δευτέρα του Πάσχα θα παρουσιαστεί μια πιο νεανική/μοντέρνα έκδοση των πασχαλινών παιχνιδιών, με διάφορες αθλοπαιδιές για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Τέλος, το Σάββατο 18/04/2015, θα διοργανωθεί Παγκύπριο Τουρνουά Futsal στα κοινοτικά γήπεδα 5Χ5, παρά του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας.

 Προτρέπονται οι κάτοικοι, οι απόδημοι και οι φίλοι της κοινότητας να αγκαλιάσουν θερμά τις εκδηλώσεις και συμμετέχουν ενεργά σε αυτές, σε μια προσπάθεια αναβίωσης των παραδοσιακών πασχαλινών παιχνιδιών.

Ο  Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Ευρύχου, σας εύχονται Καλή Ανάσταση, κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.