Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ευρύχου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε μια προσπάθεια στήριξης των άπορων οικογενειών της κοινότητάς μας, απευθύνει κάλεσμα ανθρωπιάς στους συγχωριανούς μας για συλλογή συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας και χρημάτων.

Έτσι και φέτος, αντί για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δώρο προς τους κατοίκους, το Συμβούλιο πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και χρηματικές εισφορές, τα οποία θα διατεθούν σε άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όσοι κάτοικοι και επιχειρήσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, να προσκομίσουν τα αναγκαία προς συλλογή τρόφιμα ή/και τις χρηματικές εισφορές τους, στο ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΛΟΥΗΣ Χ΄ΚΩΣΤΑΣ στην Ευρύχου, το οποίο θα είναι το σημείο συλλογής, τις ημέρες Δευτέρα 22/12/14 και Τρίτη 23/12/14 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα. Υπεύθυνη της περισυλλογής θα είναι η κα Σόφη Χατζηκώστα, τηλέφωνο 99 753 567.

 Για περεταίρω πληροφορίες ή και διευκρινήσεις καλείστε, όπως επικοινωνήσετε με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ευρύχου, στο τηλέφωνο 22932228.

Αυτές οι πράξεις ανθρωπιάς θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες δυσπραγούσες οικογένειες και συγχωριανούς μας, που έχουν πραγματική ανάγκη, χαρίζοντάς τους ένα χαμόγελο και μια βοήθεια από καρδιάς τις Άγιες αυτές ημέρες.