Το ΄΄Lets do it world΄΄ είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο το καθαρισμό όλης της χώρας μέσα σε μία ημέρα. Από τότε το ΄΄Lets do it΄΄ έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και έχει εφαρμοστεί επιτυχώς σε πάνω από 100 χώρες. Πολίτες από όλο τον κόσμο έχουν καθιερώσει ετήσιους καθαρισμούς στις πόλεις τους, περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
 
Σε συνεργασία με τους διοργανωτές της καμπάνιας από άλλες χώρες, το ΄΄Lets do it΄΄ συνεχίζει στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Η ημερομηνία κοινής δράσης για φέτος έχει οριστεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 όπου διάφοροι φορείς και ιδρύματα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα συμμετάσχουν σε μια παγκύπρια εθελοντική προσπάθεια για καθαρισμό του νησιού μας, μέσα μία μόνο ημέρα.
 
Η κοινότητά μας, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής της δράσης πάνω σε θέματα καθαριότητας και ευπρεπισμού, σας καλεί σε εθελοντική συμμετοχή για επίτευξη του πιο πάνω σκοπού. Ο χώρος συγκέντρωσης των εθελοντών μας θα είναι το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ευρύχου, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, η ώρα 10:00 π.μ. Στο χώρο αυτό του συντονισμού, θα καταμεριστούν και οριστούν οι περιοχές στις οποίες η κάθε ομάδα εθελοντών θα προβεί στον καθαρισμό τους. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκστρατείας το Συμβούλιο θα προσφέρει στους εθελοντές εδέσματα και ποτά.
 
Ας αναδείξουμε την αξία και τη δύναμη του εθελοντισμού, ας βοηθήσουμε για μια καθαρότερη και ομορφότερη Κύπρο, μέσα από τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική προσπάθεια και κοινωνική συμμετοχή στον κόσμο.
 
Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! Μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους, τον τόπο μας, τη χώρα μας και τον κόσμο! Βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να δράσουμε από κοινού!
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή/και περεταίρω πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στα τηλ.: 97811311και 22932228.